Eveniment

Crima langa Jibou | Un doljean si-a injughiat mortal sotia, dupa mai multe pahare de alcool

Un scandal dintre doi soti, fondat pe baza consumului de alcool, a socat comunitatea din localitatea Soimus, comuna Somes-Odorhei. Dupa un schimb acid de replici, barbatul a inceput sa isi loveasca cu pumnii sotia, iar intr-un exces de furie si cu mintea aburita de alcool, a pus mana pe cutit si a trecut la fapte.

Totul s-a intamplat in noaptea de 13 spre 14 august. Conform unor surse judiciare, cei doi soti, in varsta de 50 si 55 de ani, erau originari din judetul Dolj, insa au fost angajati de o femeie din sat, pentru a avea grija de mama acesteia, care se afla imobilizata la pat.

Asa se face ca, miercuri in jurul orei 4 dimineata, dupa mai multe pahare de bautura, intre cei doi a zbucnit un conflict spontan. Barbatul, in varsta de 55 de ani, a pus mana pe un cutit si, fara sa cugete, l-a infipt in pieptul sotiei.

In urma apelului la 112, casa a fost impanzita de politisti, criminalisti si procurori.

„In cauza s-a deschis o ancheta si se fac cercetari. Barbatul a fost retinut preventiv pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de omor. Acesta urmeaza sa fie prezentat in fata magistratilor de pe langa Judecatoria din Zalau in cursul zilei de astazi, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.” a transmis pentru Zalau24, Nicu Bologa, Prim-Procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj.

Sotii doljenii au mai fost angajati si in trecut, de aceeasi persoana, insa au fost trimisi acasa pentru scandalurile provocate pe seama alcoolului, dar si pentru ca nu erau preocupati de a se ingriji de femeia imobilizata la pat.

Pentru ca nu a gasit un inlocuitor, care sa se ocupe de mama sa, femeia a fost nevoita sa apeleze din nou la serviciile sotilor scandalagii, care nu au scapat de patima alcooului.

Articole similare

Close