Eveniment

Culita Sterp retinut pentru 24 de ore dupa accidentul din Cluj | A condus beat, a trecut pe rosu apoi s-a ascuns de politie – VIDEO

Manelistul Culita Sterp a fost retinut pentru 24 de ore in urma accidentului pe care l-a provocat noaptea trecuta in Cluj-Napoca. Inainte de accident, acesta fusese surprins de radar pe o strada din oras, conducand cu 96 km/h, dar nu a oprit la semnalele agentilor de la rutiera, potrivit dejeanul.ro

Nici agentii nu au pornit in urmarirea lui. Mai tarziu a provocat un accident in Piata Avram Iancu, dupa ce a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).

Astazi cantaretul va fi adus in fata procurorilor din Cluj.

Articole similare

Close