Eveniment

Cum a fost inselat un salajean cu peste 7000 de lei | Politistii au recuperat prejudiciul

Un barbat din Pericei a fost inselat de cinci tineri care ii promisesera inlocuirea unor jgheaburi pentru doar 1700 de lei. La finalizarea lucrarilor, escrocii nu s-au dat dusi din curtea omului, pana cand acesta le-a platit intreaga lucrare aproape inzecit.

Totul s-a intamplat la sfarsitul lunii februarie. Politistii spun ca tinerii, cu varste intre 19 si 30 de ani, din judetele Covasna si Harghita, au patruns in locuinta pagubitului, fara acordul acestuia. Mai mult, au refuzat sa plece fara 9000 de lei, pe motiv ca au fost nevoiti sa foloseasca mai multe materiale.

„Incoltit” barbatul s-a vazut nevoit sa le plateasca celor cinci tineri suma ceruta de acestia, insa s-a dus imediat la politie.

„Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de înșelăciune și violare de domiciliu, dar și pentru documentarea întregii activități infracționale a acestora. Prejudiciul în valoare de 7300 lei a fost recuperat și restituit celui păgubit.” au transmis reprezentantii IPJ Salaj.

Oamenii legii spun ca pentru a evita sa ajunga in astfel de situatii, cetatenii nu ar trebui sa aiba incredere in oferte miraculoase.

Articole similare

Close