Divertisment

Cum porți tricoul alb? TOP 4 outfit-uri de vară pentru bărbații din Zalău

Tricoul alb este poate cel mai versatil articol vestimentar din garderoba ambelor sexe. În sezonul cald, este recomandat să porți nuanțe deschise și haine cât mai lejere și confortabile. Cu toate acestea, ținutele de vară nu sunt chiar atât de ușor de compus.

Și, pentru că niciunui bărbat nu ar trebui să îi lipsească din șifonier tricourile simple, albe, din bumbac sau din alte țesături naturale, acestea fiind cele mai indicate materiale textile de purtat vara, află, în continuare, care sunt outfit-urile cu care sigur nu vei da greș.

Iată 4 ținute în care poți include cu succes tricoul alb:

  1. Ținută casual – Tricou alb și jeanși cu aspect deteriorat
1
foto: shutterstock.com

O combinație foarte cool, masculină și relaxată, din jeanși prespălați sau cu aspect deteriorat și tricou alb, este ținuta casual cu care nu vei da niciodată greș, dacă ții cont de calitatea materialelor. 

Pentru a avea un aspect mereu fresh, încearcă să ai în șifonier cât mai multe tricouri albe, fie polo, fie cu guler rotund sau în V, pe care să le poți purta oricând. 

Dacă nu ai apucat încă să îți achiziționezi o astfel de piesă esențială, mai întâi scapă de tricourile vechi, îngălbenite sau decolorate și orientează-te către cele în tendințe, cu diferite croieli, cum sunt cele de la Bigotti. Vezi colecția aici și, în funcție de stilul și de preferințele tale cromatice, alege-ți cele mai potrivite articole și iesi in oras!

2.Ținută all white – Tricou alb și pantaloni scurți în ton

2
foto: shutterstock.com

Un outfit all white, inspirat din ținutele jucătorilor de tenis – căci nu degeaba i se spune ”sportul alb” – este o

alegere excelentă pentru zilele călduroase. Această combinație este potrivită și pentru a merge în parc, dar și la plajă. 

Ideală pentru cei care preferă stilul urban, ținuta cu pantaloni scurți albi, de preferință în aceeași nuanță cu cea a tricoului, este confortabilă și, dacă vrei să fii creativ, o poți  accesoriza cu pantofi, ceas, pălărie sau ochelari de soare în culori tari.

  1. smart casual – Tricou polo alb și pantaloni chino
3
foto: shutterstock.com

Pentru acele zile în care ai multe lucruri de rezolvat, ținuta smart casual, formată dintr-o pereche de pantaloni chino bleumarin și un t-shirt alb, te va scoate din încurcătură. Este o combinație la fel de clasică precum cea cu jeanși prespălați, dar mult mai potrivită pentru o întâlnire informală de afaceri.

4.Ținută business – Tricou alb și pantaloni de stofă

Pantalonii de stofă, de obicei purtați cu cămașă, merg și cu un tricou alb, dintr-o țesătură mai rigidă, dar cu croială lejeră sau cu clasicul polo. 

Oricare ar fi alegerea ta, este recomandat ca, pentru orice eventualitate, să ai în șifonier cel puțin două tricouri polo albe, pentru a scăpa de corvoada călcatului cămășilor atunci când ești în grabă.

Acestea sunt cele stylish ținute, pe care le poți compune pornind de la un simplu tricou alb, pe care le poți scoate apoi în evidență cu ajutorul accesoriilor contrastante.

4
foto: shutterstock.com

Articole similare

Close