Eveniment

Dan Chis, barbatul prins sub tractorul rasturnat, in stare CRITICA | „Prognostic pe termen scurt – nefavorabil”

Barbatul peste care s-a rasturnat ieri un tractor pe drumul catre Tusa, se afla in stare critica la spital, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii lui de sanatate. Victima in cauza este Dan Chis, seful de cancelarie al fostului prefect si lider al organizatie de tineret al PSD Salaj.

Barbatul a suferit mai multe traumatisme si a fost gasit de medici in stop cardio-respirator. Dupa cateva minute de resuscitare, acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenta din Cluj-Napoca, unde a ramas internat.

„Domnul este de ieri la Spitalul Judetean Cluj, a fost resuscitat inainte de sosire, traumatism craniocerebral si un traumatism prin strivire toraco-abdominala. Acum este critic, intubat, ventilat mecanic, instabil hemodinamic, nu sustine singur tensiunea, primeste intravenos pentru a i se mentine tensiunea. Situatia este critica, prognostic pe termen scurt – NEFAVORABIL.” ne-a transmis dr. Adela Golea, sef UPU Cluj.

Dan Chis este de profesie inginer, are 35 de ani, este căsătorit si are un copil. Din 2013 este preşedintele TSD Salaj (Tineretul Social Democrat), iar din 2018 pana la finalul anului 2019 a ocupat functia de Sef de Cancelarie al fostului prefect, Florin Florian.

Articole similare

Close