Politic

Dancila catre un salajean: „Am auzit ca vreti sa facem o poza”. „NU vreau!” – VIDEO

In cadrul vizitei pe care Viorica Dancila a efectuat-o miercuri in comuna Buciumi din judetul Salaj, premierul demis a avut o discutie pe teme economice cu un cetatean al comunei, preocupat de gradul de indatorare al Romaniei. Dancila i-a explicat acestuia ca de cand a preluat guvernarea, gradul de indatorare al tarii a scazut, iar la final, i-a propus sa faca o fotografie. Barbatul a surprins-o insa pe Viorica Dancila, spunandu-i ca nu isi doreste o poza cu ea.  

Inca de cand Viorica Dancila a ajuns in Buciumi, localnicul respectiv a incercat sa se apropie de ea, insa a fost tinut la distanta de cei din dispozitivul de paza. Abia cand acesta a ridicat tonul, un membru din staff-ul premierului l-a convins sa se calmeze si i-a promis ca va sta de vorba cu prim-ministrul imediat dupa ce va vizita noua scoala din comuna. Initial, barbatul a vrut sa o intrebe pe Dancila de ce s-a dezis de Liviu Dragnea dupa ce acesta a fost arestat, insa, cel mai probabil din cauza emotiilor, a schimbat subiectul discutiei.

„-Am inteles ca vreti sa fiti presedinta Romaniei. Vreti voturile noastre. A romanilor!”, i-a spus localnicul premierului.

„-Vreau a celor care cred in alt viitor pentru aceasta tara”, i-a replicat Viorica Dancila.

Localnic: „-Si care e viitorul copiilor nostri, daca dumneavoastra, ati luat bani imprumut aproape in fiecare zi?”

Viorica Dancila: „-Ce bani? Cine a luat bani cu imprumut?”

„Guvernul Romaniei, condus de dumneavoastra”, a replicat barbatul.

Raspunsul Vioricai Dancila nu a intarziat sa apara, insa, de aceasta data, cu cifre exacte.

„Guvernul Romaniei a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare. A preluat aceasta guvernare cu un grad de indatorare de 37,4% din PIB, si acum gradul de indatorare este de doar 35% din PIB. Cu toate acestea, am luat toate masurile bune, inclusiv pentru PNDL-urile cu care s-au construit aceasta scoala (n.r.: noua scoala din Buciumi), deci investitiile in comunitati, am crescut pensiile si salariile, am crescut alocatiile, am crescut sumele destinate persoanelor cu dizabilitati, am facut lucruri bune, am investit in apartura in spitale, am crescut salariile medicilor pentru a nu mai pleca din tara, pentru ca acesta inseamna viitorul copiilor nostri, sa creem un nivel de trai mai bun” a spus Viorica Dancila.

La final, cand Viorica Dancila i-a propus barbatului sa faca o fotografie, a fost surprinsa de refuzul acestuia.

„Am inteles ca vreti sa facem o poza!” a zis Viorica Dancila.

„-NU, nu m-ati convins”, a replicat barbatul.

 

Articole similare

Close