Din Oras

De astazi, vaccinarea se poate face fara programare in toate centrele

Sâmbătă, în intervalul 8.00 – 11.00, peste 150 de persoane din Zalău s-au vaccinat anti-COVID, fără programare. In continuare insa, prioritate vor avea persoanele programate, iar in functie de capacitatea centrului de vaccinare si de disponibilitatea dozelor de vaccin, se vor emite bonuri de ordine.

Locuitorii municipiului au apreciat măsura vaccinării doar pe baza unui act de identitate şi s-au prezentat la vacinare în număr mare, încă de la primele ore ale dimineţii.

Incepând de sâmbătă, 8 mai, persoanele care doresc să se vaccineze anti-COVID, se pot prezenta în centrele de vaccinare, fără o programare prealabilă.

Cei cu vârsta de peste 60 de ani se pot prezenta oricând, în intervalul orar de funcționare a centrului (08.00-20.00), iar cei având vârste de până la 60 de ani, începând cu ora 14.00.

Se poate opta pentru tipul vaccinului în funcție de fluxurile existente în centre: Zalău – Pfizer, Astra Zeneca, Șimleu Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei, Hida, Sărmăşag şi Ileanda – Pfizer, Crasna – Moderna.

Articole similare

Close