Eveniment

De MAINE circulatia este restrictionata dupa 20 | Magazinele se inchid la ora 18 | In Zalau se inchid si salile de fitness

De maine intra in vigoare noua hotarare a guvernului, hotarare care inaspreste restrictiile „impotriva” COVID-19. Astfel, treptat deplasarile nejustificate vor fi limitate in intervalul 20,00-05,00  mai intai pe perioada weekend-ului, in zonele unde incidenta cazurilor de COVID-19 este mai mare de 4/1000 de locuitori si mai mica de 7,5 cazuri la o mie de locuitori. Situatie in care se afla si municipiul Zalau. Aici incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 din ultimele 14 zile este de 5.09/1000 de locuitori, adica sunt aproximativ 355 de cazuri active.

Tot de maine, toate magazinele se vor inchide la ora 18,00. Pentru ca incidenta cazurilor de infectare este mai mare de 4/1000 de locuitori si salile de fitness din oras vor fi nevoite sa isi puna din nou lacatul pe usi.

Din fericire, rata incidentei cazurilor de COVID-19 in Zalau este pe un trend usor descendent. Insa masurile vor ramane in vigoare pana cand rata de infectare va scadea sub 3,5 cazuri la mia de locuitori.

Declaratiile pe propria raspundere pot fi completate online pe formular.sts.ro

DESCARCA MODEL DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE DESCARCA MODEL ADEVERINTA ANGAJATOR

Articole similare

Close