Din Oras

Descopera un produs inovator pentru stabilizarea rosturilor

Traficul intern intens din cadrul halelor sau a parcurilor logistice poate cauza deplasarea dalelor care formeaza pardoseala de beton. Astfel ca, daca pana acum nu existau solutii pentru acest tip de problema, ci era necesara inlocuirea acestora, afla ca a fost creat un produs perfect pentru stabilizarea rosturilor.

Dar, este eficient acest produs? Cu siguranta! Primul avantaj este constituit chiar de faptul ca dalele nu vor fi schimbate, astfel ca nu vor fi generate costuri exorbitante. Alegand stabilizatorul destinat rosturilor, vei obtine rezultate incredibile, iar pretul este unul accesibil. De asemenea, activitatea profesionala va putea continua, deoarece montarea acestuia necesita o durata scurta de timp, iar lucratorii nu vor fi deranjati sub nicio forma din procesul de munca. Prin urmare, investeste intr-un produs ideal!

Accidentele vor fi evitate doar alegand un produs special

Din pacate, deplasarea dalelor la pardoseala de beton montata inadecvat in cadrul halelor, spre exemplu, nu poate fi evitata, deoarece traficul intern se datoareaza motostivuitoarelor care distribuie marfuri ce prezinta o greutate destul de ridicata. Dar, stabilizatoarele pentru rosturi sunt solutia excelenta, pentru ca prezinta o calitate superioara si eficienta maxima.

Activitatea profesionala poate fi afectata, si mai mult decat atat poate fi pusa in pericol chiar si siguranta angajatilor tai. De asemenea, utilajele se pot degrada, iar marfurile pot fi distruse, iar din toate acestea rezulta pierderi de ordin financiar si chiar timp.

Astfel ca, pentru o buna functionare a activitatii si pentru pastrarea in cele mai bune conditii a tuturor utilajelor, dar si marfurilor, este important sa optezi pentru rezolvarea acestei probleme inca de la inceput. Ofera-le un mediu sigur lucratorilor, iar randamentul va creste!

Cum are loc forfecarea dalelor?

Aparitia forfecarii dalelor de beton pe verticala se datoreaza mai multor cauze. Spre exemplu, cea mai frecventa este utilizarea unei tehnici inadecvate. De asemenea, este important sa se realizeze compactarea terasamantului la montarea pardoselii din beton, in mod contrar efectele vor fi nesatisfacatoare.

Poate cea mai intalnita cauza a acestei probleme este tasarea necorespunzatoare a terasamentului inaintea montarii pardoselii. Dar, chiar si in acest context, stabilizatorul pentru rosturi va reusi sa remedieze situatia neplacuta, printr-o montare corecta a acestuia.

Principalele avantaje ale stabilizatoarelor de rosturilor

Beneficiile utilizarii acestui produs formidabil sunt numeroase. Astfel ca, in cel mai scurt timp vei constata ca e cea mai buna optiune. A castigat aprecierile clientilor, tocmai pentru ca este o solutie cu eficacitate crescuta. Afla cateva dintre avantajele oferite:

  • Montare realizata intr-un timp redus;
  • Activitatea profesionala nu este intrerupta pe parcursul montarii;
  • Costuri minime;
  • Siguranta personalului este pastrata;
  • Pierderile materiale vor fi diminuate;
  • Evitarea deteriorarii motostivuitoarelor.

Pentru montarea stabilizatoarelor pentru rosturi colaboreaza cu o echipa de profesionisti. Astfel ca, poti apela cu incredere la serviciile oferite de catre compania Larex Global Floor, si in cel mai scurt timp problemele cauzate de deplarea dalelor de beton va fi rezolvata.

Echipamentele utilizate sunt moderne, iar tu vei avea doar satisfactii!

Descopera mai multe

Cu o vasta experienta de peste 31 de ani in domeniul pardoselilor si a hidroizolatiilor, compania “Larex Global Floor”  vine in sprijinul clientilor cu un produs nou, mai exact stabilizatorul pentru rosturi la pardoseala de beton.

Echipa de specialisti de la lgf-floor.ro iti sta la dispozitie pentru ca tu sa beneficiezi de solutia perfecta pentru tine. Nu mai ezita si apeleaza la numerele de telefon afisate pe site!

Acceseaza link-ul de mai jos, pentru a afla mai multe:

https://www.youtube.com/watch?v=9F1zg1Ar1xg

Articole similare

Close