Eveniment

Doi puștani de 16 ani au furat o masina din Salaj | Au fost prinsi in judetul vecin

Doi minori in varsta de 16 ani, unul din judetul Bihor si celalalt din Maramures sunt cercetati de politistii din Salaj, dupa ce au vrut sa se distreze furand un autoturism, desi era evident ca nu detin permis de conducere. Au furat o masina din localitatea Motis, pe care au condus-o mai apoi zeci de kilometri, cheltuind si banii gasiti in autoturism. 

Totul s-a intamplat in noaptea de 22 spre 23 mai. In timp ce se afla in vizita la o ruda din Motis, un barbat din judetul Maramures si-a lasat masina in curte, cu cheia in contact. In dimineata urmatoare, cand a iesit in curte, a observat lipsa autoturismului, in care avea si suma de 1600 lei.  A sunat imediat la 112. O zi mai tarziu, politistii au reusit sa ii identifice pe autori.  Este vorba despre doi adolescenţi, de 16 ani, unul din judeţul Bihor şi unul din judeţul Maramureş. Din cercetări s-a stabilit că autoturismul a fost condus de adolescentul din Bihor. Maşina a fost găsită pe raza localităţii Sălsig, din judeţul Maramureş, iar din bani a fost recuperată suma de 500 de lei.

Cei doi minori s-au ales acum cu dosar penal pentru conducere fara permis si furt in scop de folosinta, dar sunt cercetati in stare de libertate.

Articole similare

Close