Eveniment

Doi salajeni s-au luat la bataie pentru „profitul” de la pacanele. Unul a ajuns in arest

Un barbat din Galgau a ajuns in arest dupa ce si-a batut un consatean pentru ca nu s-au inteles cum sa isi imparta castigul de la pacanele. Politistii au recuperat prejudiciul si l-au impartit frateste intre cei doi.

Totul s-a intamplat in dimineata zilei indragostitilor. Trei barbati din Galgau au simtit ca ii va lovi norocul in acea noapte, astfel ca si-au rezervat o camera la un hotel din Dej pentru a avea unde sa isi numere banii „investiti” dupa ce vor juca la pacanele.

Dupa mai multe ore in care au jucat, au pierdut dar au si castigat la o sala de jocuri din Dej, acestia au decis ca este momentul sa se retraga in camera, sa isi numere profitul si sa il imparta frateste. Discutiile contradictorii intre cei trei au aparut inca de pe drumul spre hotel, deoarece rezultatul calculelor lor le cam dadea cu virgula. Odata ajunsi la hotel, unul dintre ei a cedat si a urcat in camera pentru a se odihni, lasand imparteala banilor pentru a doua zi. Doi dintre ei insa, un barbat de 36 de ani si altul de 18, au ramas in fata hotelului si au continuat calculele. Cel mai tanar dintre ei, considerand ca i se cuvine o parte mai mare din castig, l-a lovit cu pumnii pe cel de 36 de ani, i-a luat banii si a fugit. Politistii din Dej au reusit insa sa il gaseasca la doar cateva minute distanta, pe o strada din oras.

Acesta a fost dus la audieri si a fost retinut pentru 24 de ore. Ulterior, magistratii au decis arestarea acestuia pentru o perioada de 30 de zile, fiind acuzat de talharie.

Articole similare

Close