Eveniment

Doi salajeni si-au pierdut viata intr-un accident in judetul Cluj – VIDEO

Doi salajeni si-au pierdut viata in aceasta dimineata intr-un accident rutier care a avut loc in judetul Cluj. Masina in care acestia se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un camion. Medicii sositi de urgenta la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi.

Accidentul a avut loc in jurul orei 10:40, pe DN1, in localitatea Izvorul Crisului, in judetul Cluj. Conform politistilor, un salajean in varsta de 58 de ani care se deplasa cu autoturismul pe directia Cluj-Napoca – Oradea, a intrat intr-o depasire fara sa se asigure, izbindu-se violent de un camion care circula din sens opus. In urma impactului, atat soferul cat si o pasagera in varsta de 55 de ani, aflata pe locul din dreapta, au ramas incarcerati.

La fata locului au fost trimise de urgenta echipajele de interventie, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi salajeni din localitatea Teris, comuna Fildu de Jos.

„Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare. Intervenția a fost una dificilă având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism. Șoferul autocamionului a refuzat consultul medical” au declarat reprezentantii ISU Cluj.


Articole similare

Close