Eveniment

Doi tineri de 19 si 29 de ani retinuti | Au dat navala peste doua varstnice, le-au batut, apoi le-au furat banii

Două persoane bănuite că ar fi pătruns în două locuințe de unde ar fi sustras sume de bani, prin exercitarea de violențe asupra victimelor, au fost reținute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Au fost puse în executare 3 percheziții domiciliare.

Vineri, 18 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sălaj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au pus în executare 10 mandate de aducere și 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Gârceiu, la locuințele unor persoane bănuite de tâlhărie calificată.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut doi bărbați, de 18 și 29 de ani, din comuna Crișeni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îi bănuiesc pe cei doi bărbați că, la data de 16 noiembrie a.c., între orele 4:30-06:00, pe  timp de noapte și având fețele acoperite, ar fi pătruns, prin forțarea ușilor de acces, în incinta locuințelor a două femei, în vârstă de 74 și 75 de ani, din Gârceiu, unde, prin exercitarea de violențe fizice asupra victimelor, ar fi sustras sume de bani.

În cursul zilei de astăzi, 19 noiembrie,  pe cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor procurorul de caz îi va prezenta judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat criminaliști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sălaj și polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău.

Articole similare

Close