Eveniment

Doi zalauani, la furat in Hereclean | Au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore

Doi barbati din Zalau au fost prinsi de politisti, dupa ce ar fi furat mai multe bunuri si bani din biroul unei firme din Hereclean. In urma cercetarilor efectuate de oamenii legii, cei doi au fost identificati si retinuti pentru 24 de ore.

Totul s-ar fi intamplat marti dimineata. Administratorul societatii comerciale si-a gasit biroul ravasit, iar mai multe lucruri ii lipseau, printre care un televizor, doua laptop-uri, un monitor precum si suma de 100 de lei. Barbatul a pus de indata mana pe telefon si a sunat la 112 pentru a le spune politistilor ce s-a intamplat.

Dupa doua zile, in urma investigatiei efectuate de oamenii legii, acestia au reusit sa ii identifice pe hoti, fiind vorba despre doi barbati din Zalau, cu varste de 30, respectiv 34 de ani. Ambii sunt cercetati pentru comiterea infractiunii de furt calificat si au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand la ca expirarea mandatului sa fie prezentati magistratilor de pe langa Judecatoria Zalau, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Articole similare

Close