Eveniment

Dolari falsi platiti pe fructe si legume la piata | Patru persoane retinute de politistii salajeni

Mai multe persoane din judetul Cluj au fost retinute de politistii salajeni pentru ca ar fi pus in circulatie bani falsi. Mai exact, doua femei si doi tineri din judetul Cluj ar fi incercat sa cumpere dintr-o piata agroalimentara fructe si legume pentru care au platit cu dolari americani contrafacuti. Trei dintre suspecti au fost retinuti de oamenii legii si urmeaza sa fie prezentati magistratilor judecatoriei din Zalau cu propunere de arestare preventiva.

Totul s-a intamplat joi, atunci cand politistii de Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organziate Salaj au fost sesizati despre actiunile celor patru persoane. La scurt timp, oamenii legii au identificat două femei de 42, respectiv 51 de ani, şi doi tineri de 17, respectiv 24 de ani, toţi din judeţul Cluj.

Cei în cauză au fost opriţi în trafic, pe raza localităţii Crasna, iar politistii au avut o surpriza atunci cand i-au perchezitionat. Patru bancnote de 100 USD, 100 de euro, 10 rupii, 10000 rupiah, precum şi 1.635 de lei au gasit anchetatorii asupra suspectilor.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, trei persoane au fost reţinute şi depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi (n.r. 19 iunie) vor fi prezentate Judecătoriei Şimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articole similare

Close