Eveniment

Dosar penal pentru un sofer din Zalau | A refuzat prelevarea de mostre biologice, dupa ce in masina au fost gasite droguri

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au întocmit dosar penal unui bărbat, care a refuzat prelevarea de mostre biologice și avea asupra sa substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În fapt, polițiștii au oprit în trafic, la ora 11,30 pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, din Zalău.

Bărbatul a fost testat negativ  la alcool, iar polițiștii i-au solicitat să se suspună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței de substanţe psihoactive în organism, însă acesta a refuzat.

Polițiștii au efectuat controlul autovehiculului, iar  în acesta a fost descoperită o pungă transparentă ce conținea substanţă vegetală de culoare verde-olive cu miros înțepător, susceptibilă  de a avea efecte psihoactive și de a fi interzisă la deținere.

Substanţa  a fost ridicată și predată polițiștilor din cadrul Servicului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, a fost întocmit un proces-verbal de constatare privind comiterea infracțiunii de deținere de droguri pentru consum propriu, acesta fiind înaintat D.I.I.C.O.T Sălaj, spre competentă soluționare.

În cauza privind refuzul de prelevare mostre biologice, cercetările vor fi continuate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Articole similare

Close