Eveniment

Doua minore de 12 si 16 ani, din Salaj, DISPARUTE | Ambele au fost descoperite de Politisti la scurt timp

Doua familii din judetul Salaj au trecut prin clipe de cosmar, dupa ce copiii acestora au plecat de acasa si nu s-au mai intors. O fetita de 12 ani, din Zalau, aflata in vizita la bunici, si o tanara de 16 ani au fost date disparute de rudele acestora, la mai putin de 24 de ore distanta. Din fericire, ambele cazuri au avut un final fericit, politistii reusind sa le dea de urma la scurt timp dupa apelul la 112.

Luni seara, putin inainte de ora 23 un apel la 112 avea sa dea alarma in randul politistilor. O fetita de 12 ani din municipiul Zalau, aflata in vizita la bunici, a iesit afara, insa orele se scurgeau si tanara nu isi mai facea aparitia. Ingrijorata, bunica fetei a fost cea care a alertat autoritatile. La scurt timp politistii din cadrul Sectiei 4 Rurala Ileanda au reusit sa ii dea de urma minorei. Aceasta se juca impreuna cu alti copii la marginea satului.

La cateva ore distanta, un alt caz a fost semnalat la 112. Marti, in jurul amiezii, o tanara de 16 ani a fost data disparuta de tatal acesteia, care le-a povestit oamenilor legii ca fiica lui a plecat de la domiciliu, fara urma. Imediat, politistii din cadrul Sectiei 1 Rurala Zalau au pornit in cautarea minorei, iar la scurt timp i-au dat de urma, fiind gasita pe raza unei localitati vecine. Tanara a fost predata parintilor.

Articole similare

Close