NationalPolitic

Ecaterina Andronescu, DEMISA din functia de Ministru al Educatiei | Cu ce a suparat-o pe sefa executivului

Prim-ministrul Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din fruntea Ministerului Educatiei, in urma declaratiilor facute de cea din urma, in cadrul unei emisiuni la Antena 3. Fostul ministru al educatiei a afirmat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, facand referire la cazul de la Caracal, lucru care a enervat-o pe sefa executivului.

Ecaterina Andronescu a declarat ca a aflat de demiterea sa de la televizor, precizand ca mesajul sau a fost inteles gresit si ca nu a avut in niciun moment intentia de a-i invinovatii pe parintii Alexandrei sau pe aceasta.\

„Nu avea nicio legătură cu situaţia decât să îi protejăm pe copii în perspectivă. Nu era intenţia mea să o învinovăţesc cumva pe Alexandra sau pe părintii ei. Nu asta am vrut, nu sunt genul acesta de om. Luaţi emisiunea şi urmăriţi. Am continuat să spun că de aceea noi în toamnă va trebui să declanşăm o campanie în şcolile noastre pentru a-i învăţa pe copii să se protejeze. Eu nu pot lua alte măsuri decât cele din şcoală.” a declarat Ecaterina Andronescu, intr-o interventie la Digi 24.

Fostul ministru al educatiei a precizat ca nu a avut nicio discutie cu premierul si ca s-ar fi asteptat la o explicatie.

Viorica Dancila il va propune pe Daniel Breaz, actualul ministru al culturii, pentru preluarea interimatului.

Articole similare

Close