Eveniment

Echipa din Liga a IV-a in atentia politistilor | Adeverinte medicale, posibil false, folosite pentru a amana doua meciuri

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de falsificarea de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor false, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În cursul acestei dimineți, 8 iunie, polițiști Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile sălăjene Jibou și Hida, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de falsificarea de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor false, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie – mai, delegatul unei echipe de fotbal care activează în liga a patra a campionatului de fotbal din județul Sălaj, ar fi depus la Asociația Județeană de Fotbal Sălaj mai multe adeverințe medicale presupuse a fi false, cu scopul de a amâna două meciuri de fotbal.

A fost pus în executare un mandat de aducere, persoana implicată urmând a fi condusă pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Zalău.

La activități au participat luptători ai Serviciul pentru Acțiuni Speciale și polițiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Articole similare

Close