Travel

Egiptul este ceva foarte special! Iată cum poți să surprinzi un iubitor al acestei țări!

Egiptul face parte din categoria celor mai apreciate țări. Este o țară plină de cultură, istorie, oameni calzi și turism. Persoanele care adoră istoria piramidelor și mitologia egipteană, se bucură pentru orice aspect legat de această țară istorică. Așa că dacă ai și tu prieteni care sunt iubitorii Egiptului, atunci iată câteva idei prin care poți să-i surprinzi. 

Surprize speciale pentru iubitorii Egiptului

  • O carte cu ilustrații

Un cadou special ar fi o carte cu ilustrații care să cuprindă absolut toată istoria și aspectele importante despre prima civilizație din lume. Oferă-le un ghid care să cuprindă cel puțin istoria antică, religia, piramidele, faraonii, zeii egipteni, superstițiile și templele. Dacă prietenii tăi sunt adepții gătitului, atunci o carte cu rețete egiptene poate fi o alegere potrivită.

  • Personalizare cu hieroglife

Hieroglifele reflectă cel mai mult cultura Egiptului antic, pentru că acest limbaj este unic și nu poți să compari cu nicio altă limbă străină. De aceea un cadou special ar fi numele prietenului tăi scris în hieroglife egiptene. Poți să scrii chiar un citat sau mesaj specific pentru el pe care ulterior să-l decodeze. 

În acest fel, poți personaliza o brățară, un lănțișor sau chiar un pergament, dacă optezi să scrii un mesaj mai lung. Acest cadou este unic și probabil nu mulți s-ar gândi la o astfel de variantă. Poți alege să-l ambalezi într-o cutie în formă de piramidă cu motive aurii ca să fie un cadou egiptean complet. 

  • Vacanță în Egipt

Ce cadou poate fi mai frumos pentru un iubitor al Egiptului, decât o vacanță surpriză chiar în țara respectivă? Poate că este un pic costisitor, dar dacă îți permiți, poți să-ți surprinzi prietenii cu un concediu în unele cele mai îndrăgite destinații de vacanță din lume. 

Desigur, dacă vrei să ajungi în orașul piramidelor, atunci cel mai probabil trebuie să-ți reconsideri bugetul, pentru că este un loc istoric vizitat de majoritatea iubitorilor de egiptologie și arheologie. Dar dacă ai un buget mai modest, atunci karpaten.ro îți poate veni în ajutor. Poți să descoperi aici ofertele cu destinația Egipt și oferă cea mai specială surpriză pentru prietenii tăi. Fie că este vorba Hurghada sau Sharm El Sheikh, un iubitor al Egiptului va fi mulțumit indiferent de ce destinație alegi. 

  • Decorațiuni în stil egiptean

Nu există ca un iubitor al Egiptului să nu vrea măcar un obiect decorativ reprezentativ mitologiei egiptene. Poți găsi o sumedenie de decorațiuni în stil egiptean de care sigur se vor bucura prietenii tăi:

  • Statuete cu zeii egipteni sau simboluri specifice din mitologie;
  • Un pergament cu numele celor mai importanți zei din mitologia egipteană;
  • Un pergament cu simboluri specifice Egiptului, de exemplu: un faraon, o pisică sau un scarabeu sacru;
  • Mini piramide din sticlă;
  • Tablouri cu orașe din Egipt;
  • O mască egipteană.

Egiptul antic are o istorie interesantă, o mitologie extrem de vastă și foarte mulți zei. Dacă te decizi să oferi cadouri pentru un iubitor al Egiptului, fii sigur că ai timp chiar și o viață întreagă să-i surprinzi pe cei dragi cu tematica Egiptului.

Articole similare

Close