Administratie

Elevii si pensionarii vor circula GRATUIT cu autobuzul in Zalau | Cine mai beneficiaza de gratuitate

Elevii, studentii, pensionarii, indiferent de varsta, si alte grupe de beneficiari nu vor mai fi nevoiti sa plateasca pentru transportul in comun. Decizia apartine Primariei Municipiului Zalau, care printr-o Hotarare de Consiliu Local confera gratuitate mai multor categorii de persoane. Decizia a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2019.

De gratuitate mai beneficiaza si persoanele varstnice, care au indeplinit varsta de pensionare stabilita de lege. De asemenea, copiii care beneficiaza de pensie de urmas, veterani de razboi, invalizi si vaduve de razboi, precum si eroi sau martiri ai revolutiei din decembrie 1989, dar si persoane deportate in strainatate ori constituite prizonieri se vor bucura de gratuitatea transportului in comun.

Pentru a beneficia de gratuitate, persoanele care se incadreaza in categoriile mentionate trebuie sa depuna o serie de documente la unitatile de distribuire a biletelor si abonamentelor Transurbis. Lista completa cu actele necesare pentru fiecare categorie in parte poate fi consultata mai jos.

 

Articole similare

Close