National

Esti indecis daca sa investesti in hidroizolatii pentru casa ta? Iata cateva argumente pro pentru tine, siguranta, sanatate si stres mai putin

Apa este ceea ce ne pastreaza in viata, dar nu ajuta deloc viata lunga a constructiilor noastre, din simplul motiv ca odata infiltrata afecteaza atat rezistenta cladirii in timp, cat si acoperisul, subsolul, terasele, pana si fundatia, daca nu este construita corespunzator. De aceea, hidroizolatiile, acolo unde sunt probleme, sau chiar in momentul finalizarii constructiei casei tale te pot salva de o multime de dificultati si costuri. 

Cum vremea oscileaza destul de mult, in zona tarii noastre, avem parte din belsug de ploi abundente, ninsori, canicula, vant puternic, toate acestea fiind factori care pot ajuta apa sa locuiasca fara drept in casa noastra si afecteaza rezistenta cladirii. Daca nu avem nici un sistem de evacuare a apei pluviale functional, suntem in dificultate. Rolul acestor hidroizolatii, realizate profesionist, cu materiale inalt calitative, de o echipa de specialisti ne ajuta sa dormim mult mai bine, stiindu-ne casa protejata. 

Apa si consecintele ei.

Betonul este un material poros si apa, inamicul nostru discret poate sa treaca prin acesta, din cauza unui proces numit presiune hidrostatica. Apa intra de asemenea prin crapaturi, defecte de structura sau legaturi instalate necorespunzator, deci atentie mare la echipa de constructori in primul rand. Materialele sa fie calitative si munca lor destoinica, altfel in timp ne vom trezi cu cele mai neplacute probleme: umezeala, mucegai, igrasie, bucati din tencuiala cazute, instalatii electrice afectate si daca lucrurile avanseaza… Nevoia de reparatii este si mai mare si mai costisitoare. 

Hidroizolatiile sunt o investitie semnificativa, dar durabila, oferind casei tale rezistenta si protectie, sunt o alegere pentru un viitor fara griji. Ai multe optiuni, dar este de preferat sa hidroizolezi intreaga casa, dupa consultarea cu o echipa de profesionisti, analizand problemele (daca sunt), materialele utilizate si luand o decizie buna pentru tine, ca raport cost-beneficiu. 

Semnele ca apa face deja daune sunt uneori subtile.

 Este greu uneori de observat semnele ca apa s-a infiltrat si incepe sa sape efectiv in parti componente ale cladirii. Sunt cateva lucruri la care sa fii atent, daca sa zicem v-ati mutat intr-o locuinta construita de mai mult timp si nu stii exact daca este hidroizolata sau daca hidroizolatia realizata a fost profesionista: umezeala excesiva (daca simti ca o camera sau toata casa este mereu rece si peretii par umezi, este mult condens), mucegai si igrasie (deja bacteriile, ciupercile si alte microorganisme isi fac loc in casa ta), probleme respiratorii acutizate (daca suferi de astm, alergii respiratorii si simptomele tale se agraveaza odata cu mutatul in casa noua, este foarte posibil sa ai probleme mari cu infiltratiile. 

Hidroizolatia este o solutie smart!

Doua argumente principale m-au facut si pe mine sa ma conving de necesitatea hidroizolatiilor pentru casa mea: rezistenta casei in timp – aleg sa extind durata casei mele, apeland la profesionistii in hidroizolatii, limitez efectele factorilor externi, care nu sunt in puterea mea si ma simt in siguranta pentru multa vreme, iar bugetul de reparatii nu este inca o ingrijorare; protectia sanatatii – igrasia, mucegaiul, umezeala conduc in timp la probleme de sanatate respiratorii, chiar la afectarea starii de bine sau simptome depresive, prin expunerea prelungita, dincolo de efectul estetic neplacut al casei, sanatatea mea si a familiei nu trebuie sa fie supusa unor riscuri acasa. 

Aleg sa ma informez, aleg servicii de calitate

Ca autoritate in domeniul hidroizolatiilor, Milucon.ro poate oferi si pentru tine servicii complete, de la analiza in profunzime a nevoilor cladirii, la alegerea materialelor inalt calitative, executie ireprosabila de acoperis terasa: www.milucon.ro/acoperis-verde/ si garantia durabilitatii. Pentru toate aceste motive si posibilitatea de a impermeabiliza orice suprafete, spatii industriale, locuinte, oferind calitate si professionalism, ii recomand. 

Date de contact:

e-mail: office@milucon.ro

telefon: 0766 419 049

Articole similare

Close