Divertisment

Ești tânăr antreprenor și în 2022 vrei să faci o schimbare în firma ta? Află ACUM de ce trebuie să ții cont

Dacă nu de mult timp ți-ai înființat propria firmă, trebuie să știi că 2022 este anul schimbărilor și a creșterii. Tocmai de aceea, dacă îți dorești ca firma să se dezvolte anul acesta, este bine să aduci câteva îmbunătățiri în ceea ce privește serviciile, modul de promovare, poate chiar să angajezi personal specializat și să te muți într-un nou spațiu. Află în rândurile de mai jos ce modificări poți face și cum te pot ajuta acestea să crești.

4 sfaturi pentru a avea un an prosper

  1. Angajează personal calificat

Dacă serviciile pe care le oferi presupun să ai prezență în mediul offline, cu personal dedicat care să interacționeze cu potențialii clienți, trebuie să știi că este extrem de important să ai în magazin sau showroom persoane calificate. Valorile acestora nu doar că trebuie să fie în concordanță cu valorile business-ului pe care îl conduci, dar trebuie să aibă și o dorință de a crește și a se dezvolta constant. Tocmai de aceea, poți face o recrutare de personal prin Humansource, astfel încât să te asiguri că vor lucra persoane competente în firma ta. În plus, ei te pot ajuta în tot procesul de recrutare și selecție, astfel încât ție să îți fie mai ușor.

  1. Realizează un plan de marketing

Marketingul este mai important decât crezi. Indiferent că este vorba despre mediul online sau offline, firma ta trebuie să ajungă la potențialii clienți. Astfel, ai nevoie de o prezență în mediul online, pe cele mai cunoscute rețele de socializare, dar și în mediul offline, prin intermediul bannerelor din oraș, a flyerelor sau a altor materiale specifice. Angajează o firmă de consultanță care să te poată ajuta cu o propunere de branding, de poziționare și cu un plan bine stabilit pentru cel puțin un an.

  1. Caută un spațiu potrivit

Dacă activitatea ta se desfășoară într-o locație, este important ca acesta să te avantajeze, atât din punct de vedere al spațiului pe care îl ai disponibil pentru depozitarea anumitor produse, dar și din punct de vedere al nevoilor pe care business-ul îl are. De exemplu, este important ca locația în care te muți să fie vizibilă pentru trecători, să fie într-o zonă potrivită din punct de vedere al traficului și, nu în ultimul rând, într-un cartier al orașului în care știi că se află publicul tău țintă. Pentru că acest pas este cam dificil de făcut dacă nu ai o finanțare, cel mai bine este să stai unde ești în prezent, să strângi bani suficienți, să te axezi pe creșterea firmei și să faci mutarea în momentul potrivit.

  1. Organizarea evenimente offline

Crearea unor evenimente în mediul offline te pot ajuta să atragi cât mai mulți clienți. Avantajul acestora este că ei pot lua contact și pot testa produsele sau serviciile pe care business-ul tău le oferă, iar decizia de cumpărare poate fi mai rapidă. Dacă dorești să organizezi astfel de întâlniri, asigură-te că respecți toate normele COVID-19.

În concluzie, indiferent ce metodă alegi pentru a crește anul acesta, încearcă să te focusezi pe beneficiile pe care aceasta ți le va aduce și pe modul în care te va ajuta să crești. Este important să le iei pe rând și să nu începi să implementezi mai multe idei în același timp, deoarece s-ar putea să pierzi niște lucruri importante din vedere și, la final, să nu iasă nimic așa cum ți-ai fi dorit.

Articole similare

Close