Politic

Extinderea retelei de apa Cluj-Salaj, finantata prin Fonduri Europene | 174 de localitati vor fi deservite

Comisia Europeana a aprobat bugetul pentru finantarea extinderii retelei de apa Cluj-Salaj. Peste 355 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, au fost alocate prin Programul Operational Infrastructura Mare, pentru lucrarile de modernizare si extindere a infrastructurii de apa.

Anuntul a fost facut de premierul Romaniei, Viorica Dancila, vineri la Constanta. Aceasta a anuntat ca tara noastra va primi fonduri nerambursabile pentru podul suspendat Braila-Tulcea si pentru extinderea retelei de apa şi canalizare dintre Cluj si Salaj.

„Pentru că tot vorbim de realizări, astăzi (vineri-n.r.) am primit o veste foarte buna de la Comisia Europeana. Pe POIM a fost data alocarea bugetara din fonduri europene pentru podul de la Braila-Tulcea si pentru un alt proiect, tot din fonduri europene pe POIM, apele uzate Cluj-Salaj”, a declarat premierul Viorica Dancila, vineri, după Conferinta de alegeri a Organizatiei Judetene Constanta.

Dupa finalizarea lucrarilor de extindere si modernizare a infrastructurii de apa, 174 de localitati vor fi deservite de Compania de Apa Somes.

Articole similare

Close