Eveniment

Femeie batuta in propria locuinta de trei pirande din Dragu

O pensionara in varsta de 68 de ani din Floresti, judetul Cluj, si-a vazut moartea cu ochii, dupa ce a fost batuta in propria locuinta de trei pirande din Dragu, dintre care una cu un bebelus in brate.

Totul s-a petrecut sambata, 12 ianuarie, in jurul amiezii. Cele trei agresoare au profitat de faptul ca poarta casei era deschisa si au intrat fara jena peste femeia care se afla singura in locuinta.

“La un moment dat numa` m-am trezit cu patru persoane peste mine, în holul casei. […] Femeile mi-au pretins bani şi, fără să-mi ceară permisiunea să le las înăuntru, au intrat în cameră. Doar o clipă m-am uitat la cea cu copilul, care făcea spectacol şi-mi distrăgea atenţia, că individa cealaltă îmi furase deja portofelul din geantă, cu o dexteritate incredibilă!“ a povestit Verona Abrudan (victima) pentru jurnalistii de la gazetadecluj.ro

Femeia a pus de indata mana pe telefon pentru a anunta politia si a incuiat usa, in speranta ca le va retine, pe cele 3 agresoare, pana la sosirea oamenilor legii. Insa nu a fost asa. Una dintre pirande i-a smuls telefon din mana si la izbit de pamant, iar celelalte au inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele. Mai mult, acestea i-au aplicat femeii mai multe lovituri, cu un obiect ascutit, in dreptul inimii, insa datorita hainelor groase, victima s-a ales doar cu vanatai.

“Atunci, ca să scap am dat fuga din nou la uşă şi am deschis-o, mai ales că aveam cuţitele pe masă şi mă temeam să nu mă înjunghie cele două, fiindcă păreau extrem de hotărâte să nu mă lase să reacţionez! Imediat după ce am deschis uşa femeile au ieşit, în fugă, din casă – cu mine după ele, decisă să nu le las să plece cu orice preţ!” le-a mai povestit femeia celor de la gazetadecluj.ro

Norocul a facut ca in acel moment, prin fata portii sa treaca doi conducatori auto, care au oprit si au imobilizat agresoarele.

Pirandele au fost duse la sectia de politie, unde au mintit ca pensionara ar fi fost beata si le-a invitat in casa, unde ar fi fost tinute cu forta pentru a-i tine companie batranei.

“Atunci am suflat în etilotestul pe care mi l-au dat poliţiştii şi s-a văzut imediat că nu băusem nimic! Eu timp de douăzeci şi cinci de ani am fost conducător auto şi n-am fost găsită niciodată băută la volan, dar să fiu acuzată astfel de nişte hoaţe e un lucru inadmisibil!” a spus Verona Abrudan pentru gazetadecluj.ro

Femeia marturiseste ca, daca nu ar fi intervenit cei doi soferi, cele trei agresoare nu s-ar fi oprit pana cand nu ramanea fara suflare.

Victima a depus plangere la IPJ Cluj, iar acum autoarele talhariei sunt cercetate de catre oamenii legii.

Conform politistilor, agresoarele, cu varste intre 21 si 13 ani, stau fara forme legale in Recea Cristur, insa acestea sunt originare din comuna Dragu, judetul Salaj.

Via
Gazetadecluj.ro

Articole similare

Close