EvenimentVideo

Femeie cu bebelus in brate, lovita cu bestialitate in autogara din Zalau | Totul s-a intamplat sub privirile uimite ale pasagerilor unui microbuz -VIDEO

O femeie care tinea un copil in brate a fost lovita cu bestialitate de soferul unui microbuz. Intreaga scena a fost filmata cu telefonul si s-a derulat sub privirile socate ale pasagerilor care asteptau in mijlocul de transport si ale unui minor, cel mai probabil tot copilul victimei.

Totul s-a intamplat in autogara din Zalau, acolo unde se pare ca femeia, de etnie roma, se afla la cersit. Soferul unui microbuz s-ar fi dat jos “inarmat” cu o coada de matura, din lemn, apoi i-a aplicat femeii mai multe lovituri, peste picioare. In incercarea de a se apara, victima s-a aplecat, moment in care barbatul a lovit cu bata bebelusul.

La un moment dat, pe filmare se observa cum, in urma unei lovituri puternice, bata din lemn se rupe, iar soferul continua sa o loveasca pe femeie. Nimic si nimeni nu pare sa il determine pe barbat sa se opreasca, nici macar privirile neajutorate ale unui minor, care statea neputincios in spatele femeii.

Momentan nu se cunoaste motivul care l-a enervat pe barbat si l-a facut sa reactioneze cu violenta.

In urma evenimentului, la politie nu a depus nimeni plangere si nu s-a inregistrat nicio sesizare prin apel la numarul unic de urgenta 112. Conform Noului Cod Penal, in cazurile de loviri si alte violente, politistii nu se pot sesiza din oficiu, decat in urma depunerii unei plangeri, de catre persoana vatamata.

Articole similare

Close