Eveniment

Femeie pe bicicleta, accidentata de masina in Sarmasag | Soferul a fugit

O femeie in varsta de 61 de ani care se deplasa pe o bicicleta in localitatea Sarmasag a fost accidentata de o masina, si cu toate ca aceasta a fost ranita, soferul nu a oprit ci si-a continuat deplasarea. Politistii au reusit sa il identifice, iar acum s-a ales cu dosar penal.

Politistii au fost anuntati ieri, de sotul femeii, insa la 48 de ore de la accident. Acesta le-a povestit oamenilor legii ca in 29 ianuarie, sotia lui, in timp ce se deplasa cu bicicleta prin localitatea Sarmasag, a fost acrosata de un autoturism. In urma impactului, femeia a fost aruncata pe asfalt si a fost ranita, insa soferul si-a continuat deplasarea. In scurt timp de la sesizare, politistii au reusit sa il identifice pe conducatorul auto, fiind vorba despre un barbat in varsta de 22 de ani din judetul Satu Mare. Acesta a fost dus la audieri, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

30 de accidente cu părăsirea locului faptei soluționate de polițiști in 2019

Anul trecut, pe raza județului Sălaj, s-au înregistrat 30 de accidente de circulație în care autorii au părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției sau a procurorului, aceștia fiind identificați în scurt timp de la sesizare. Dintre acestea,14 accidente de circulaţie au fost grave, soldate cu patru morţi, 11 au fost răniţi grav şi doi răniţi uşor, şi 16 accidente uşoare, soldate cu 18 răniţi.

 

Articole similare

Close