Eveniment

Florin Secureanu, managerul Spitalului din Jibou, condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu EXECUTARE

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 58 de ani.

Curtea de Apel București a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, sentință rămasă definitivă prin decizia din 8 mai 2023.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, bărbatul a fost depistat, în urmă cu o oră, la locuința sa din localitatea Jibou.

Acesta va fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferat la Penitenciarul Satu Mare, în vederea executării pedepsei la care a fost condamnat.

Florin Secureanu este acuzat că între 2009 și 2016 a cheltuit banii spitalului Malaxa din Bucuresti după bunul plac pentru contracte fictive sau produse supraevaluate furnizate de un complice.

Acesta va trebui să plătească împreună cu celalalt condamnat din dosar un prejudiciu de 140.000 de lei către spitalul Malaxa.

Sursa
Stirile PRO TV

Articole similare

Close