Divertisment

Frank Sinatra Christmas Show | Concert exceptional de Craciun la Zalau

Atmosfera Craciunului se va face resimtita la Zalau, prin notele inconfundabile de Jazz ale celebrului artist Frank Sinatra. Cantece de referinta precum "White Christmas" si "Have Yourself a Merry Little Christmas" vor insufletii sala Casei Municipale de Cultura Zalau.

Pe scurt

  • Locatie: Casa Municipala de Cultura Zalau
  • Data: 12 decembrie 2018 - ora 19,00
  • Pretul biletului este de 30 RON

Frank Sinatra Christmas Show revine la Zalau cu un concert de exceptie, dedicat maestrului Sinatra, o personalitate si o voce reprezentativa in lumea Jazz-ului. Protagonistii Gabriel Farkas & Band vor sustine un concert excentric de Craciun pe note de Jazz, din repertoriul clasic american cu colinde celebre. „White Christmas”, „Jingle Bells”, „Let it Snow” si alte cantece de referinta ale maestrului Sinatra vor insufla spiritul sarbatorilor de iarna publicului zalauan.

Cu o cariera lunga de 60 de ani, Frank Sinatra a reusit sa castige o popularitate fulminanta, indiferent de curentul muzical al urmatoarelor decenii. Si-a inceput cariera muzicala alaturi de Harry James si Tommy Dorsey. „The Voice of Frank Sinatra” este albumul de debut, lansat in anul 1946. Dupa mai multi ani de declin profesional, si-a recapatat popularitatea dupa ce a castigat Premiul Oscar si Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar.

Concertul exceptional de Craciun va putea fi ascultat la Casa Municipala de Cultura din Zalau, in data de 12 decembrie 2018, de la ora 19,00. Organizatorii au pus la dispozitie doar 250 de locuri. Biletele vor fi puse in vanzare incepand de joi, 6 decembrie, costul unui bilet fiind de 30 RON si pot fi achizitionate maximum patru bilete de persoana.

frank sinatra christmas show

Articole similare

Close