Eveniment

Geam din plastic, prins cu suruburi, rugina si un maner defect | Aceeasi firma, alt microbuz, isi asteapta pasagerii in autogara – VIDEO

Rugina, geam din plastic, prins cu suruburi, scaune improvizate si o gaura in caroserie. Este imaginea de cosmar pe care o au zilnic pasagerii care sunt nevoiti sa circule cu microbuzul firmei de transport, care in urma cu o zi a provocat un accident mortal. Mai mult, pasagerii sunt inghesuiti in microbuze, cu mult peste numarul de admis, in mod legal. Cu toate acestea, firma detine licenta de transport, iar vehiculele sunt omologate si au Inspectia Tehnica Periodica, la zi.

O noua zi, un alt microbuz isi asteapta pasagerii in autogara din Zalau. Masina este inscriptionata acelasi nume ca si in cazul microbuzului caruia, ieri, usa din spate i s-a deschis in mers, iar o fetita de doar 12 ani a picat pe drum si a murit o ora mai tarziu.

La o privire mai atenta, se observa ca usa din spate a autovehiculului de transport in comun, este mancata de rugina, ba chiar este gaurita. Locul geamului a fost luat de o placa din plastic, ce a fost prinsa in suruburi, iar manerul care deschide usa, atarna.

Mai multi pasageri decat locuri

Mai multe persoana acuza firma de transport si pe administratorul acesteia, ca inghesuie prea multe persoane in microbuze. Mai grav, unele au chiar scaune improvizate, fara spatar. Un pasager care circula cu unul dintre microbuzele companiei, a surprins o fotografie, in care se pot observa cel putin 8 persoane care sunt nevoite sa stea in picioare, desi, conform politistilor, in microbuz nu au ce cauta mai mult de 15 pasageri.

pasageri-in-picioare-in-microbuz

Un alt microbuz al aceleasi firme a fost implicat intr-un grav accident rutier, in anul 2016, pe drumul dintre Varsolt si Hereclean. 16 persoane, aflate in mijlocul de transport, au suferit leziuni grave in urma impactului, fiind activat planul rosu de interventie.

Articole similare

Close