Eveniment

Gest de neinteles | Au intrat peste un barbat si l-au batut pentru ca nu le-a dat tigari

Gest de neinteles facut de doi tineri salajeni, in varsta de 17 si 21 de ani. Acestia au intrat peste un alt barbat in locuinta si au inceput sa il bata, pentru ca a refuzat sa le ofere celor doi tigari. Dupa ce si-au terminat „treaba”, nu s-au lasat dusi cu mana goala, astfel ca au furat telefonul mobil al victimei.

Conform oamenilor legii, la data de 13 februarie a.c, ora 23:44, polițiștii au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuință împreună cu prietena sa, doi tineri au pătruns fără drept în casă și i-au cerut apelantului țigări, acesta refuzând pe motiv că nu are . Ulterior, prin violență, unul dintre cei doi l-a lovit pe apelant cu un scaun peste mână, apoi cu piciorul în zona feței, i-a sustras telefonul mobil și i l-a dat partenerului cu care a acționat, după care au părăsit imobilul.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate în scurt timp de la sesizare. Este vorba despre un adolescent de 17 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din județul Sălaj.

Telefonul a fost recuperat și restituit păgubitului.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, tânărul de 21 de ani a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astazi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea luării unei măsuri preventive.

Politiștii continuă cercetările pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

Articole similare

Close