Din OrasEveniment

Haine si incaltaminte, in valoare de 20.000 de lei, confiscate de politisti

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au întocmit 2 dosare penale și au ridicat articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, în valoare de 20.000 de lei.

Polițiștii au acționat în baza unui plan de acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunlor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală și combaterea comerțului ilicit de mărfuri contrafăcute.

Activitățile au avut loc în municipiul Zalău, iar polițiștii au constatat mai multe nereguli, motiv pentru care au întocmit 2 dosare penale pentru punerea în curculație, fără drept, a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută de Legea 84/1998.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 117 articole de îmbrăcăminte sau încălțăminte, cu o valoare de vânzare de aproximativ 20.000 de lei.

Totodată, polițiștii au constatat și aplicat 3 sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr.28/1999, în valoare de 4.000 de lei, pentru nereguli în domeniul economic.

Articole similare

Close