Eveniment

Hotul acuzat ca a spart casa europarlamentarului Daniel Buda, ARESTAT! – VIDEO

Cel mai mare spargator de locuinte din Ardeal a fost prins de Politistii clujeni in timp ce se pregatea sa dea o alta spargere la o locuinta din Cluj-Napoca. Ioan Duma, zis si „Nepotul”, a fost acuzat in trecut ca a spart casa europarlamentarului salajean Daniel Buda, fapta pentru care a stat nu mai putin de 14 ani la inchisoare.

Barbatul, in varsta de 54 de ani, din Cluj-Napoca, cunoscut pentru multiplele spargeri de locuinte, a fost retinut la data de 8 ianuarie, de politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale si cei din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale. Asupra lui, politistii au gasit un rucsac in care se aflau unelte, folii de aluminiu si alte bunuri pe care acesta le folosea in timp ce dadea spargerile la locuinte.

Conform reprezentantilor IPJ Cluj, pe numele celui in cauza erau emise de catre Judecatoriile Dej si Cluj-Napoca, doua mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 6 luni si 934 de zile de inchisoare pentru furt calificat si un an si 934 de zile de inchisoare, pentru furt.

Mai mult, Ioan Duma este cercetat, in prezent, pentru comiterea infractiunii de tentativa de furt calificat, in forma continuata, dupa ce ar fi incercat, in luna decembrie 2018, sa patrunda in mai multe locuinte de pe o strada din Cluj-Napoca, cu scopul de a sustrage bunuri.

Barbatul a fost incarcerat la penitenciarul Gherla, acolo unde a mai fost inchis in trecut pentru aceleasi fapte.

Articole similare

Close