Divertisment

Iată cum îți poți organiza geanta pentru a avea mai mult spațiu

Când ești plecat de acasă îți dorești ca pe parcursul zile să nu îți lipsească nimic. Uneori se poate întâmplă ca în grabă de a ajunge în diverse locuri să uiți obiecte importante, precum cheile, portofelul sau anumite acte. Este neplăcut momentul în care ajungi la muncă sau la magazin să constați că nu ai portofelul cu tine sau atunci când nu îți găsești cheile fix înainte de a ieși pe ușă. Dacă vrei să vezi care sunt metodele pentru a eficientiza spațiul din geanta ta, citește în continuare acest articol.

Iată 3 idei care îți vor face geanta mai ordonată

Așează totul pe categorii

Obiectele pe care le folosești mai rar pot sta și în partea de jos a genții, însă obiectele pe care le scoți mult mai des cum sunt: telefonul, tableta, cheile sau portofelul pot sta și în partea de sus. Pe Lerato.ro poți găsi protecție pentru obiectele fragile cum ar fi: tableta, telefonul sau ochelarii. În timpul mersului acestea se pot zgâria sau sparge, fie din cauza mișcării, fie că din greșeală cineva te lovește peste geantă. Dacă nu ai deja o husă, poți găsi multe modele în magazinul online de huse și accesorii pentru telefoane Lerato, și poți alege una care ți se potrivește.

Aranjează pe compartimente

Majoritatea genților au buzunare separate, unele concepute special pentru anumite obiecte. Dacă geanta ta are un separator pentru pixuri și hârtii, atunci folosește acel spațiu destinat acestor obiecte. Este și mai bine dacă aceste compartimente au și fermoar, fiindcă astfel se va evita răsturnarea acestora din nou în geanta ta. În cazul în care geanta nu este compartimentată îți poți achiziționa o trusă în care să îți depozitezi obiectele pe care le folosești mai rar, cum ar fi: medicamente, oglinda sau rujul. Trusa te va ajuta și în momentul în care vrei să îți schimbi geanta, fiindcă o poți muta mult mai ușor.

Alege varianta cea mai mică

Când pleci într-o călătorie mai lungă sau dacă știi că ai probleme de sănătate este bine ca pastilele să îți fie la îndemâna, însă poți renunța la cutiile acestora sau poți alege din folie exact atâtea pastile cate știi că ai nevoie pentru călătoria ta. De asemenea, poți renunța la pixurile care nu mai scriu sau la hârtiile care nu îți mai folosesc. Cosmeticele pot fi și ele eliminate sau puse în recipiente mai mici și poți opta pentru variantele de voiaj. Alege să păstrezi în geantă rujul sau balsamul pe care îl porți în ziua respectivă.

Organizarea corectă a genții tale te poate salva de momente penibile, mai ales când îți dorești să fii pregătit pentru orice situație. Este bine să profiți la maxim de spațiul pe care îl ai în geantă și să protejezi obiectele fragile, astfel încât să nu apară situații neplăcute. Oricare din variantele de mai sus te va ajuta să ai acces mai rapid la lucrurile tale și să nu mai uiți nimic acasă.

Articole similare

Close