Politic

Iesire nervoasa a salajencei Corina Cretu, la sarbatoarea Sambra Oilor – VIDEO

"Este inadmisibil sa ai un reprezentant in Comisia Europeana pe care sa nu il saluti, doar pentru ca esti in campanie electorala"

Prezenta zilele trecute la Festivalul Folcloric „Sambra Oilor” din Huta Certeze, judetul Satu Mare, comisarul European Corina Cretu a avut o iesire nervoasa, pentru ca nu i s-a permis sa vorbeasca pe scena, dupa discursul premierului Viorica Dancila.

Vizibil emotionata si afectata de atitudinea ostila a organizatorilor sarbatorii, precum si de indiferenta cu care a fost tratata de Prim-ministrul Romaniei si de suita de ministri prezenti la eveniment, salajeanca Corina Cretu a preluat microfonul, aducand critici la adresa primarului PSD Aurelia Fedorca, cea care a deschis editia din acest an a festivalului „Sambra Oilor”.

„Este inadmisibil sa ai un reprezentant in Comisia Europeana pe care sa nu il saluti, doar pentru ca esti in campanie electorala. […] Ca salajeanca imi pare bine ca am revenit aici. Am fost ca eleva adusa aici de bunica, la aceasta sarbatoare, care era a dumneavoastra, a oierilor, nu a partidelor politice. Toate investitiile de care vi s-a vorbit aici, 85 la suta au fost aprobate din fonduri Europene” au fost cuvintele Corinei Cretu, comisar European pe Politica regionala si urbana.

Articole similare

Close