Divertisment

Imagine Dragons, pentru prima data in Romania, la UNTOLD

Una dintre trupele fenomen ale momentului, Imagine Dragons, vine pentru prima data in Romania, la cea de-a VIII-a editie a festivalului UNTOLD.

Organizatorii anunță astfel o premieră pentru țara noastră și primul live-act major pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca.

Recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award, trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. O veste mult așteptată de fanii Imagine Dragons din România și nu numai!

,Radioactive”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a fost numit de publicația Rolling Stone ,,cel mai mare hit rock din 2012”, fiind și piesa cu cele mai multe săptămâni de prezență în clasamentul oficial al Statelor Unite, Billboard Hot 100. Billboard a recompensat trupa cu trofee la categoriile: ,,Breakthrough Band of 2013” și ,,Biggest Band of 2017”.

Abonamentele la UNTOLD 2023 pot fi cumparate de LUNI

Abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD vor fi scoase la vânzare luni, 28 noiembrie. Organizatorii au pregătit 10.000 de abonamente pentru fanii care se înregistrează pe untold.com. Peste 50.000 de oameni s-au înscris deja și speră să fie printre norocoșii care își asigură intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. La vânzarea de pe 28 noiembrie, prețurile vor fi următoarele:

General Access Basic: 129 euro + taxe (preț final 250 euro + taxe)
General Access Risk-Free: 149 euro + taxe (preț final 270 euro + taxe)
VIP: 350 euro + taxe (preț final 500 euro + taxe)
Povestea cu numărul 8 a festivalului UNTOLD se va scrie între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca.

Articole similare

Close