Din Oras

#ImpreunaPentruCezara | Fetita de doar 7 ani a fost diagnosticata a doua oara cu LEUCEMIE

La doar cei sapte ani ai sai, Cezara se lupta pentru a doua oara cu o boala necrutatoare, numita LEUCEMIE. Vestea cumplita ca boala a recidivat i-a strafulgerat pe parintii fetitei, care trec acum prin clipe de groaza.

Sansa la viata a Cezarei sta intr-o operatie de transplant de maduva, la o clinica din Italia, insa costurile interventiei chirurgicale sunt uriase. 150.000 de euro fac diferenta dintre viata si moarte, in cazul fetitei de 7 ani. Parintii, sora si colegii de scoala ai Cezarei isi doresc ca fetita sa mai poata zambi, insa pentru asta este nevoie de efortul tuturor.

Comunitatea din Zalau s-a mobilizat exemplar. Oameni simpli, care au cunoscut-o personal pe Cezara sau care si-au dorit pur si simplu sa ajute, au strans donatii impresionante, iar datorita lor, fetita a ajuns in Italia, unde va urma un tratament de chimioterapie, iar apoi va fi supusa operatiei de transplant de maduva.

Din pacate insa, medicii sunt rezervati in privinta reusitei transplantului, pentru ca Cezara se afla la a doua interventie de acest gen, iar sansele la viata sunt de doar 50%. Parintii si toti cei care s-au mobilizat in campania de strangere de fonduri sunt optimisti si spera ca Cezara va zambi din nou.

Orice suma donata este importanta, iar pentru Cezara poate insemna viata.

Conturi:
RO84BTRLEURCRT00K7090701 – Euro
RO88BTRL03201201K70907XX – Lei
Cont titular: Mureșan Dana – Maria

PayPal: muresandanamaria@yahoo.com

 

Articole similare

Close