Din Oras

Inaintari in grad cu ocazia Zilei Politiei | Politistii care s-au remarcat in activitatea profesionala au primit plachete de onoare – FOTO

In urma cu aproape doua secole, pe data de 25 martie, a fost atestata documentar pentru prima data „Politia Romana”. Astazi, de ziua lor, politistilor care s-au facut remarcati in activitatea profesionala in cursul anului 2018, li s-au inmanat plachete de onoare.

In cadrul sedintei care a avut loc la IPJ Salaj, au fost avansati in gradul profesional urmator, la implinirea stagiului, 67 de politisti, din care 9 ofiteri si 58 de agenti de politie. De asemenea, inca un ofiter de politie a fost avansat pentru merite exceptionale.

Tot astazi, la sediul Inspectoratului a avut loc sedinta festiva, ocazie cu care comisarul sef de politie Terhes Gabriel marin, imputernicit inspector sef, a prezentat mesajul Inspectorului General al Politiei Romane, chestor general de politie Buda Ioan si a transmis politistilor si familiilor acestora multumirile si recunostiinta sa, pentru responsabilitatea cu care trateaza rigorile profesiei de politist si pentru sacrificiile pe care sunt nevoiti sa le faca.

La sedinta festiva au mai participat si reprezentanti ai autoritatilor administratiei publice locale, dar si ai celorlalte arme din Ministerul Afacerilor Interne, la nivel judetean.

Articole similare

Close