Din OrasEveniment

Inainte de toate, sunt oameni | Ajutorul pentru un sofer ramas in pana a venit de la …doi politisti din Zalau – FOTO

Un gest facut ieri de catre doi agenti din Zalau ne arata ca in spatele uniformei de politist, sunt tot oameni. 

Astfel, un conducător auto care circula ieri cu autoturismul pe DN1H in localitatea Criseni, a facut pana de cauciuc la una din rotile masinii. Omul a incercat sa schimbe roata cu cea de rezerva, insa in momentul in care a vrut sa desfaca prezoanele, cheia s-a rupt. Degeaba a facut semn soferul altor participanti la trafic sa opreasca, pentru ca, nimeni nu i-a venit in ajutor. In cele din urma, in zona a trecut un echipaj al Sectiei 1 Politie Rurala Zalau. Oamenii legii nu au stat pe ganduri si au sarit in ajutorul soferului, care deja statea pe loc de ceva vreme. In timp ce agent sef Mihai Ilies schimba roata autoturismului, colega lui, ag. Ioana Sabau, dirija traficul rutier, pentru ca circulatia sa se desfasoare in siguranta.

Plini de modestie, politistii nu le-au impartasit colegilor gestul facut, dar unul dintre pasagerii masinii a lasat un mesaj pe pagina de facebook a Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, prin care le-a multumit agentilor pentru ajutorul oferit.

„Salut! La mulţi ani! Am fost luat la ocazie, pe ruta Zalău-Jibou, dar  în dealul Crişeniului soferul a facut pană…triunghi, roata, etc., dar cheia de roţi s-a dus. Nimeni nu opreşte, dar după un timp trece o maşină de poliţie, la un moment dat se întorc, poliţista dirijeză traficul, iar poliţistul face pana, surpriză????? Adevărat, mii de mulţumiri!!!!!”, este mesajul transmis de pasagerul masinii.

Articole similare

Close