National

Incadrari din sursa externa la Unitatea Speciala de Aviatie din Cluj-Napoca

Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. scoate la concurs mai multe posturi libere cu incadrare directa din sursa externa. Cei care indeplinesc conditiile si doresc sa urmeze o cariera in domeniu, isi mai pot depune candidatura pana la data de 25 ianuarie.

La Unitatea Speciala de Aviatie din Cluj-Napoca (U.S.A. Cluj-Napoca) sunt cautate persoane care sa ocupe unul dintre posturile de subofiter administrativ principal la Structura Financiar-Contabilitate, din statul de organizare al U.S.A. Cluj-Napoca, subofiter operativ principal la Biroul Logistic – Compartimentul Asigurare Tehnico-Materiala a Zborului sau subofiter tehnic principal (FDex) la Compartimentul Comunicatii Aeronautice si Tehnilogia Informatiei, din statul de organizare al U.S.A. Cluj-Napoca.

Dosarele pentru concurs se pot depune la sediul Inspectoratului General de Aviatie din Bucuresti, in zilele lucratoare, in intervalul orar 08,00 – 16,00 sau prin e-mail resurse.ia@mai.gov.ro.

Ce trebuie sa contina dosarul, dar si care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru eligibilitatea candidaturii se gasesc AICI

Articole similare

Close