Eveniment

Incendiu devastator in Fildu de Mijloc | Agoniseala de o viata a unei familii s-a facut scrum – FOTO

Un puternic incendiu a izbucnit noaptea trecuta la o gospodarie din localitatea Fildu de Mijloc, judetul Salaj. Acoperisul locuintei, o sura si 6 tone de fan, dar si mai multe anexe din curte, au ars in totalitate. O femeie de 60 de ani, care si-a vazut truda de o viata in flacari, a suferit un atac de panica, insa a primit ingrijiri medicale la fata locului, refuzand transportul la spital.

In urma apelului la 112, la fata locului au intervenit pompierii clujeni, cu doua autospeciale de stins incendii. Pana la sosirea acestora, focul a cuprins in totalitate sura, insa pentru ca era lipita de casa, incendiul s-a extins rapid si la acoperisul locuintei. Cateva ore, salvatorii s-au luptat cu flacarile uriase, reusind sa limiteze extinderea acestuia si la alte locuinte.

Aproximativ 50 de gaini si mai multe bunuri ce erau depozitate in interiorul surii, au fost salvate in timp util de pompieri.

Din primele informatii, se pare ca flacarile au pornit de la o defectiune a unui tablou electric amplasat intr-una din anexele distruse de incendiu.

Articole similare

Close