Eveniment

Incendiu izbucnit in localitatea Camar | Doua persoane au suferit arsuri de gradul I si II

O familie din localitatea Camar a trait o noapte de cosmar, dupa ce o anexa din curte a fost cuprinsa de flacari. Apelul la 112 a fost dat putin inainte de miezul noptii, iar la locul solicitarii au intervenit de urgenta pompierii din Nusfalau, cu doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD.

Ajunsi la fata locului, salvatorii au constatat ca incendiul se manifesta la o bucatarie de vara. Proprietarii, doi soti, se aflau in interior, la momentul izbucnirii incendiului. O femeie, de aproximativ 36 de ani, a suferit arsuri de gradul II la nivelul tibiei, pe o suprafata ingusta, iar un barbat, de aproximativ 45 de ani, are arsuri de gradul I si II pe o suprafata de circa 18%, la nivelul membrelor inferioare. Ambele victime au primit ingrijiri medicale la fata locului, insa din cauza arsurilor grave, barbatul a fost transportat de urgenta la spital la spital.

Mai bine de o ora s-au luptat pompierii cu flacarile, reusind in cele din urma sa limiteze pagubele si extinderea incendiului la restul constructiei.

Momentan nu se cunosc cauzele de la care a pornit incendiul, insa acestea vor fi stabilite in urma anchetei efectuate de pompieri.

Articole similare

Close