Din OrasEveniment

Incendiu la sala de sport a Vilei President din Zalau | Opt persoane s-au evacuat – VIDEO

Un incendiu a izbucnit marti seara la sala de sport a Vilei President din Zalau. Din fericire,  cele opt persoane care se aflau in acel moment in cladire au reusit sa iasa la timp, iar nimeni nu a fost ranit.

Incendiul a fost semnalat putin dupa ora 21:30. Un apel la 112 a anuntat ca in cladirea in care functioneaza sala de sport a pensiunii a izbucnit un incendiu. In scurt timp, spre locul indicat au fost trimise doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Zalau, o autoscara de lucru la inaltime, dar si un echipaj SMURD si doua ambulante.

Pompierii au reusit sa localizeze incendiul la subsolul imobilului in care se afla sala de sport, vestiarele si dusurile.

Salvatorii au lucrat mai bine de o ora pentru lichidarea incendiului si urmeaza ca impreuna cu politistii sa stabileasca si care a fost cauza incendiului.

In momentul izbucnirii incendiului, in corpul respectiv de cladire se aflau opt persoane, care au reusit sa iasa la timp.

In timpul interventiei, traficul rutier pe strada Cornelui Coposu s-a desfasurat pe un singur sens, fiind dirijat de politisti.

 

 

 

Articole similare

Close