Din Oras

IPJ Salaj scoate la concurs 44 de posturi cu incadrare din sursa externa

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a scos la concurs 44 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă.

Perioada de înscriere este 29 iunie – 12 iulie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Din cele 44 de posturi scoase la concurs 5 sunt pentru ofițer de poliție (2 pentru cercetarea și prevenirea criminalității, 1 pentru logistic, 1 pentru siguranță școlară -psiholog, 1 informare și relații publice – purtător de cuvânt), 36 sunt pentru agenți de poliție, dintre care: 21 ordine publică ( 17 ajutor șef de post, 4 pentru mediul urban), 2 financiar, 1 comunicații și informatică, 1 cazier judiciar, statistică și evidențe operative și 1 rutieră), iar 3 posturi sunt pentru personal contractual (îngrijitor).

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://sj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 8 – 29 august a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 3 septembrie 2022, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Posturile de personal contractual au fost scoase la concurs, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Vă rugăm să citiți cu atenție toate detaliile specificate în anunțurile publicate pe site-ul official al unității, iar în cazul în care doriți relații suplimentare, le puteți obține de la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj-Serviciul Resurse Umane, la numărul de telefon: 0260/661285, interior 20119, în toate zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:00-12:00.

Articole similare

Close