EvenimentVideo

Jandarm cercetat disciplinar dupa urmarirea din Salaj | „I-a lovit cu picioarele in cap” – VIDEO

Este ancheta interna la Jandarmeria Maramures dupa urmarirea de ieri de pe DN1C, incheiata cu un accident in Ileanda. Un jandarm care a participat la operatiune este cercetat disciplinar, dupa ce pe internet au aparut imagini filmate de martori, in care se vede cum cei doi fugari sunt imobilizati pe asfalt, dar un jandarm continua sa ii loveasca puternic cu picioarele in cap.

Totul s-a intamplat in localitatea Ileanda, dupa o urmarire de mai bine de 50 de kilometri, in care politistii au tras inclusiv focuri de arma.  Din echipajul de politie de la Somcuta Mare care a pornit in urmarirea soferului de 18 ani si a pasagerului de 20 de ani se afla si un jandarm. Urmarirea a luat sfarsit in localitatea Ileanda, acolo unde soferul fugar a intrat intr-o alta masina. Politistii si jandarmii i-au scos imediat pe cei doi din autoturism si i-au pus la pamant, imobilizandu-i. In timpul incatusarii, desi cei doi erau intins pe asfalt si nu mai aveau cum riposta, un jandarm i-a lovit puternic cu picioarele in cap.

Imaginile filmate de martori au ajuns si la sefii jandarmului respectiv, care spun ca au demarat o ancheta interna pentru a afla ce l-a determinat pe jandarm sa actioneze in modul respectiv.

Intre timp, soferul in varsta de 18 ani, protagonistul urmaririi, este cercetat de politisti pentru distrugere si a ramas si fara permis de conducere. Oamenii legii asteapta rezultatul probelor biologice de sange, iar mai apoi vor extinde cercetarile.

Video: Observator.tv – Antena1

Citeste si:

URMARIRE cu focuri de arma pe un drum din Salaj | VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE

Articole similare

Close