DivertismentNational

Let’s Go Digital | Workshop pentru adolescentii pasionati de cinema, fotografie si editare video

Adolescentii pasionati de arta cinematografica au sansa sa afle secretele industriei de la profesionistii din domeniu. Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) invita adolescentii din toata tara sa raspunda provocarii Let’s Go Digital!

Ajuns la editia cu numarul 17, atelierul dedicat pasionatilor de cinema, fotografie si editare video, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, le va oferi tinerilor sansa de a realiza un film, sub indrumarea profesionistilor din industrie.

„Puneți inhibițiile într-o poșetă și aruncați-o pe fereastra trenului care vă va aduce la Cluj.” este sfatul Liei Stefanescu, participant la editiile anterioare Let’s Go Digital, dat celor 15 adolescenti care vor fi selectati in urma inscrierilor la workshop.

Experienta LGD le va oferi adolescentilor sansa de a petrece 10 zile la TIFF, timp in care vor parcurge toate etapele realizarii unui film, de la alegerea subiectului si scrierea scenariului, pana la filmare si montaj. Tinerii vor lucra cu aparatura profesionista, vor avea acces la evenimentele festivalului si vor lua parte la intalniri cu invitati din lumea filmului.

Inscrierile au loc pana pe data de 27 aprilie 2019 si se pot face completand ACEST FORMULAR. Regulamentul complet si detaliile necesare inscrierii pot fi gasite pe site-ul TIFF.

Festivalul International de Film Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 31 mai – 9 iunie.

Let’sGo Digital!

Articole similare

Close