Politic

Lideri PNTCD Salaj au trecut in echipa Partidului National Liberal | Ce i-a determinat pe taranisti sa treaca de partea liberalilor

Cinci oameni politici, aflati la conducerea Partidului National Taranesc Crestin Democrat, au renuntat la fraiele gruparii politice, dupa ce presedintele ilegitim al partidului a semnat un acord de colaborare cu PSD, in preajma alegerilor europarlamentare. Motivati de gestul iresponsabil, Alexandru Bora, Traian Iepure, Calin Talos, Silvia Pencu si Marin Pop, au decis sa se alature Partidului National Liberal.

lucian bode

“Salut decizia noilor noștri  colegi, oameni de calitate,  cu respect față de valorile dreptei  și ale creștin democrației. Suntem convinși că aportul lor va fi unul  semnificativ și, personal, mă bucur că familia creștin democrată a sălăjenilor se reunește. Pentru că, dincolo de aritmetica electorală (extrem de importantă și ea) există principii care ne unesc și pentru care merită să luptăm. Împreună cu ei, împreună cu sălăjenii de bună credință, sunt convins că vom reuși să scăpăm județul de guvernarea PSD  care a transformat Salajul in „Teleormanul Ardealului” și, în ton cu sloganul PNL pentru europarlamentare , să aducem, din nou (acolo unde a fost și unde îi este locul)  – Sălajul în primul rând!”, a declarat Lucian Bode, președinte PNL Sălaj.

Deși și până acum cele două partide istorice au avut o colaborare corectă în județul Sălaj și, în multe bătălii politice, au ramas de aceeași parte a baricadei, împărtășind adesea scopuri comune, decizia noilor colegi de a se înscrie în PNL a fost motivată și de gesturile iresposanbile ale președintelui național ilegitim  al PNȚCD, care, din postura de „purtător de ștampilă”,  a dus partidul lui Maniu, Mihalache și Coposu la ordinele PSD, urmașul de facto al Partidului Comunist.

 

Articole similare

Close