NationalPolitic

Liviu Dragnea nu se lasa doborat din fruntea PSD | A contestat deciziile de la Congresul PSD, din penitenciar

Liviu Dragnea nu pare sa se lasa doborat din conducerea PSD, nici macar de dupa gratii. Fostul presedinte social-democrat, incarcerat din 27 mai la Penitenciarul Rahova, a depus o contestatie, prin intermediul avocatilor, la Tribunalul Bucuresti, prin care se arata nemultumit de deciziile luate in Congresul Executiv al PSD.

Contestatia a fost depusa joi de Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea. La iesirea din Tribunalul Bucuresti, aceasta a declarat ca nu ar fi ilegala alegerea Vioricai Dancila in fruntea PSD, refuzand sa dea mai multe detalii despre sesizarea fostului presedinte PSD.

„Nu am de unde să ştiu dacă Liviu Dragnea va avea câştig de cauză. Aşa a făcut (Liviu Dragnea n.r.), aşa a considerat. Nu am un mandat să fac declaraţii” a transmis Flavia Teodosiu, la iesirea din Tribunalul Bucuresti.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a transmis ca solicitarea fostului lider al social-democratilor, nu face referire la functia sa, sau a Vioricai Dancila.

Instanta trebuia sa valideze deciziile luate in CEX-ul PSD, insa validarea a fost amanata din cauza contestatiei lui Liviu Dragnea. Tribunalul Bucuresti trebuia sa judece joi contestatia depusa de fostul presedinte PSD, insa o  pronuntare asupra solicitarii a fost amanata. Vineri, magistratii au ales sa respinga cererea formulata de Liviu Dragnea, insa decizia poate fi atacata la Curtea de Apel.

Liviu Dragnea a fost condamnat la executarea unei pedepse de 3 ani si 6 luni de inchisoare, fiind incarcerat le penitenciarul Rahova, incepand din 27 mai.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu EXECUTARE

Articole similare

Close