Din Oras

Locuri de parcare scoase la licitație în Zalău | Ce acte trebuie depuse

O noua licitație pentru locurile de parcare din Zalău va fi organizata pe 12 decembrie. Este vorba despre parcarile de pe străzile Stadion, B.P. Hașdeu și Dumbrăvița.

Cererile de participare la licitaţii se depun, de luni până joi, în intervalul orar 7,00-15,30, iar vineri, în intervalul orar 7,00-13,00, la sediul SADP Zalău, Bulevardul Mihai Viteazul nr. 68. SADP Zalău organizează licitații în vederea închirierii locurilor de parcare în data de 12 decembrie. Ultima zi de înscriere este data de 11 decembrie, ora 13,00.

Documente care trebuie prezentate în momentul depunerii cererii (Pentru persoanele fizice)Actul de identitate în original, Certificatul de înmatriculare a autoturismului, cu ITP valabil la data înscrierii, în original, (Pentru persoanele juridice)Certificatul de înregistrare a firmei, sau alte acte care dovedesc că solicitantul are sediul social sau punct de lucru în imobilele care au dreptul să participe la licitaţie, în original, Certificatul de înmatriculare al autoturismului, cu ITP valabil la data înscrierii, în original.

Pentru o adresă din imobil se poate atribui un singur talon de participare, indiferent de numărul deţinătorilor de autovehicule care îşi au domiciliul / reședința / sediul / punctul de lucru la adresa din imobil.

licitatie parcari
foto: Primaria Municipiului Zalau

Articole similare

Close