Din Oras

McDonald’s anunta ca face peste 1000 de angajari, inclusiv pentru viitorul restaurant din Zalau

Cunoscutul lant de fast-food McDonald’s anunta ca face peste 1000 de angajari in toate locatiile din tara, inclusiv pentru viitorul restaurant din Zalau.

Candidații au la dispoziție o ofertă variată de poziții de angajare, printre care: Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Cei care își doresc să conducă un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. Angajații McDonald’s beneficiază de un salariu atractiv, tichete de masă, posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend, precum și programe de recunoaștere și loializare, împreuna cu un parcurs de carieră structurat și posibilitatea de promovare rapidă.

„Avem un program de lucru flexibil și angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate. Viitorii angajați vor găsi la McDonald’s un mediu de lucru sigur, o echipă diversă în care colaborarea este o experiență autentică, iar performanța este încurajată și răsplătită pe măsură.” a declarat Monica Zdrancota, director de resurse umane, Premier Restaurants România.

Toate informațiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare și beneficiile acordate angajaților McDonald’s sunt disponibile pe site-ul companiei, în secțiunea carieră  https://mcdonalds.ro/cariera.

Articole similare

Close